Skip to main content
Quick links

Denmark

Business Controller (Sales)

Hands-on Business Controller
Salgsrelateret BI

Vil du med på en spændende rejse, hvor du får mulighed for at bidrage til udviklingen af en velkonsolideret og markedsledende virksomhed? Som Business Controller hos VikingGenetics bliver du ansvarlig for at foretage centrale analyser og økonomiske beregninger i samarbejde med et kompetent team og i særdeleshed med Supply Chain Business Controller. Du får en central rolle med stor indflydelse og frihed under ansvar, hvor du agerer Business Partner for salgsafdelingen. VikingGenetics er kendetegnet af at være en multikulturel og professionel virksomhed med korte beslutningsprocesser samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du bliver en vigtig aktør, idet du med reference til virksomhedens CFO bliver ansvarlig for salgsrelateret BI herunder at analysere data samt videreudvikle designet, implementeringen og brugen af Power BI-rapporter. Derudover bliver du ansvarlig for at udarbejde salgsbudget samt gennemføre økonomiske analyser og beregninger til salgsafdelingen. Du sikrer, at der er gennemsigtighed i tallene og rapporterne, og du sikrer dermed et klart grundlag for beslutningsprocesser. Ved hjælp af stærke og pålidelige analyser, hvor du har identificeret årsagssammenhænge, udfordrer og supporterer du ledelsen med optimeringspotentialer og løsningsforslag. Du får desuden til opgave at analysere, beskrive og udfordre forretningsprocesser og arbejdsgange, hvilket skal styrke salgsafdelingen og forretningen.

For at få succes i rollen kræver det, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud., cand.merc. Økonomistyring, HD Regnskab eller tilsvarende. Det forventes, at du har minimum 5 års erfaring med tilsvarende opgaver – gerne fra en produktionsvirksomhed, hvor du har opbygget solide kompetencer inden for økonomi, datahåndtering samt optimering og effektivisering af processer. Det forventes, at du har et indgående kendskab til og erfaring med BI, og det er en fordel, hvis du har arbejdet i Microsoft Power BI. Det er væsentligt, at du har erfaring med at omsætte tal og data til organisatoriske tiltag. Du besidder en stærk IT-forståelse og er rutineret bruger af Microsoft Business Central. Du behersker desuden dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du analytisk, struktureret og systematisk, og din solide forretningsforståelse og holistiske mindset gør dig i stand til at se sammenhænge på tværs af organisationen. Du er kendetegnet af at være hands-on, samarbejdsorienteret og udadvendt, hvilket du kombinerer med dine dygtige kommunikationsevner til at formidle komplicerede økonomiske beregninger og data. Du er robust, selvkørende og løsningsorienteret, og du tør at udfordre det eksisterende. Du er kendetegnet af at være initiativrig samt af dit store drive og gåpåmod, og du navigerer uden problemer i en dynamisk hverdag med mange aktører i både ind- og udland.

Er du vores nye Business Controller? Så skynd dig at sende en ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, John Tveit på +45 2077 4333. Du se mere om hvordan du ansøger her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Sounds interesting? Apply for Job