Skip to main content
Quick links

Denmark

Data Architecht

Data Architect
Microsoft Azure – MDM

Vil du stå i spidsen for håndtering og værdiskabelse af en stor mængde data fra en velkonsolideret, multikulturel og international virksomhed? Som Data Architect bliver du en del af en spændende rejse, hvor du får stort ansvar, indflydelse og mulighed for at igangsætte egne projekter, der skaber værdi for virksomheden og samarbejdspartnere. Du kommer således til at sætte dit præg på virksomheden, hvilket giver dig rig mulighed for at gøre en forskel. Der er tale om en spændende arbejdsplads med en værdibaseret kultur, et godt socialt miljø og en høj grad af ordentlighed. Hertil er virksomheden kendetegnet af korte beslutningsprocesser og højt til loftet.

Du får en spændende nøglerolle, hvor du med reference til virksomhedens Head of IT Development bliver ansvarlig for at definere og opbygge den optimale dataarkitektur for virksomheden i Microsoft Azure. Du samarbejder med resten af IT-teamet og på tværs af virksomheden for at sikre, at de rette data er til rådighed, ligesom du gentænker datastrukturen, så dataene organiseres mest hensigtsmæssigt. Du bliver ligeledes ansvarlig for at udvikle et solidt framework-koncept, der sikrer dataenes kvalitet, ligesom du bliver ansvarlig for datastyring samt standardisering og dokumentation af data med henblik på at skabe gennemsigtighed. Du bliver ansvarlig for løbende research og evaluering af nye teknologier og teknikker indenfor Azure-universet, ligesom du justerer dataarkitekturen i overensstemmelse hermed. Hertil får du til opgave at udvinde data ved hjælp af datamining-værktøjer samt at udvikle og styrke virksomhedens Master Data Management. Du bliver kontaktperson for IT-leverandørerne, og du fører således de tekniske dialoger med datapartnerne og bidrager med den nødvendige tekniske dokumentation.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har en uddannelse på bachelorniveau eller højere indenfor IT, Computer Science, Matematik eller tilsvarende. Alternativt har du certificeringer og/eller kursusbeviser indenfor Microsoft Azure. Det forventes, at du har dokumenteret og solid erfaring med tilsvarende opgaver i Microsoft Azure samt med opbygning og udvikling af dataarkitektur, BI-infrastruktur og dataanalyser. Det forventes, at du har forståelse for Master Data Management og programmering, og hvis du ligeledes har erfaring på disse områder, er det en fordel. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med eller viden om Azure Data Services samt med Business Central, Microsoft 365 og Microsoft Sharepoint. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du passioneret omkring arbejdet med softwarearkitektur og stamdata, og du trives i en synlig og ansvarsfuld rolle, hvor du interagerer med mange interessenter. Du er struktureret, målrettet og vedholdende, og du er kendetegnet af integritet og professionalisme. Du er initiativrig, løsningsorienteret og velorganiseret med et analytisk mindset og et godt overblik, og du besidder en naturlig evne til at følge op på tingene. Du tænker holistisk, men i kraft af din kvalitetsbevidsthed får du stadig alle detaljerne med. Du er en dynamisk, selvkørende og imødekommende holdspiller, der er kendetegnet af dit drive, din gode forretningsforståelse og proaktivitet. Dine gode kommunikations- og samarbejdsevner betyder, at du kan begå dig på alle niveauer.

Er du vores nye Data Architect, så skynd dig at sende din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, John Tveit på +45 2077 4333. Du kan se mere om hvordan du ansøger her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Sounds interesting? Apply for Job